Onze troeven

Persoonlijke en vernieuwende aanpak

Decimmo…een vastgoedkantoor dat staat voor enthousiasme en passie voor het vak, voor een persoonlijke aanpak en altijd met oog op het beste voor onze klant!  Geen enkele woning is hetzelfde, elke eigenaar is verschillend en elke situatie is anders. Daarom verschilt ook de aanpak van een verkoop. We bekijken, samen met u, welke formule het beste past om uw eigendom aan te bieden.

Op maat van de klant

We werken met 3 unieke formules: brons, zilver en goud. Elk pakket staat garant voor een ruim standaardpakket diensten, dat nog verder kan uitgebreid worden naar wens. U bepaalt wat u betaalt bij Decimmo!

Benieuwd naar onze formules?

7 dagen op 7 bereikbaar, zowel voor u als voor uw koper

We houden ervan om onze klanten te “soigneren”. Dat kan volgens ons enkel door  op een eerlijke en correcte manier te communiceren, vanaf de eerste kennismaking. Bovendien zijn we 7 op 7 bereikbaar voor onze klanten.

Iedere seconde op de hoogte van hoe het met de verkoop van uw eigendom gaat

U wordt steeds op de hoogte gehouden van hoe het gaat met de verkoop van uw eigendom. Via onze eigenaars-login, kan u ook steeds zelf alles opvolgen.

Innoverende en doeltreffende presentatie van uw eigendom

De manier waarop uw eigendom wordt gepresenteerd, is van zeer groot belang bij een verkoop.

U bepaalt zelf mee welke tools zullen gebruikt worden om uw pand te promoten.

We leggen heel graag al onze mogelijkheden uit in een persoonlijk gesprek.

Bent u benieuwd naar onze presentatiemogelijkheden?

Gratis schatting van je woning

Uw eigendom zichtbaar via verschillende kanalen

Presentatie is 1 ding, maar natuurlijk moet uw pand ook opgemerkt worden door zoveel mogelijk potentiële kopers. Dat kan enkel door te publiceren op verschillende kanalen. Decimmo zet hier dan ook extra op in.

Gratis, eerlijke en correcte prijsbepaling

Wij adviseren een correcte en eerlijke prijs. Bovendien is deze service helemaal gratis voor u als klant!

Homestyling-service

Immo en decoratie (deco) zijn twee zaken die volgens ons niet kunnen losgekoppeld worden van elkaar. Vandaar ook de naam van ons kantoor: DECIMMO

 

Het is eigenlijk heel eenvoudig: indien je iets verkoopt en je presenteert het goed, dan vind je sneller een koper en verkoop je het aan een mooie prijs.

Dit principe geldt absoluut ook voor vastgoed. Een goed gevoel bij de bezoekers creëren is dus uiterst belangrijk.

 

Dit kan vaak door heel kleine aanpassingen in de woning. Wij wandelen samen met u door de woning en geven bij elke ruimte de nodige tips en adviezen zodat uw woning helemaal klaar is voor verkoop!

Ook wanneer er grotere aanpassingen in de woning nodig zijn, staan wij paraat om u te adviseren.

 

Voor elk probleem, is er een oplossing! We hebben de nodige vakmannen en middelen binnen handbereik om elk huis “verkoopklaar” te maken indien nodig en gewenst door de eigenaar. Wij zorgen voor de hele organisatie en de beste offertes, waarbij u zelf beslist of u bepaalde werken laat uitvoeren of niet.