Villa zeezicht

€  1 430 000

Algemene gegevens

826 m2
Vraag meer informatie Meer info via Whatsapp

Beschrijving

De exclusiviteit van deze villa maakt een huis waar u het hele jaar door wilt wonen en kunt genieten van de milde temperaturen van het Residential Resort Cumbre del Sol, aan de Costa Blanca.
De ingang op de bovenste etage geeft uit op grote ramen van waaruit we de grootsheid van de Middellandse Zee kunnen waarnemen en de effecten van de natuurlijke verlichting kunnen benadrukken. Aan de rechterkant hebben we twee ruime slaapkamers met elk een aparte badkamer en met toegang tot een praktisch terras om van de zonsopgang te genieten. De linkerkant maakt plaats voor de hoofdslaapkamer, met een grote kleedkamer en een en-suite badkamer, alsook een groot privéterras waar u kunt genieten van de rust en het uitzicht.

De trap met moderne lijnen en glazen railing geven extra licht in de leefruimte en leiden ons naar de eetkamer met dubbele hoogte, waardoor een enorm gevoel van ruimte ontstaat. Deze open ruimte heeft een keuken met eiland, uitgerust met high-end apparatuur, en loopt verder naar de prachtige woonkamer. De grote ramen laten natuurlijk licht door de kamer stromen en integreren de zee in uw woning. Verder vindt u op deze etage een gastenbadkamer en wasplaats.

De parel van het huis is zijn verbazingwekkende infinity privézwembad van 3 bij 12 meter, ideaal voor grote bijeenkomsten terwijl u geniet van uw barbecue. Geniet van uw terras met alle extra comfort zoals een extra badkamer aan het zwembad, een solarium en pergola.
Wilt u meer informatie? We helpen u graag bij het kiezen van het beste huis voor uw gezin.

Algemene gegevens

Provincie Cumbre Del Sol

Land Spanje

Prijs:   1 430 000

Nieuwbouw:Nee

Zwembad:Ja

Slaapkamers :3

Badkamers :5

Oppervlakte: 537 m2

Oppervlakte perceel: 826 m2