Villa te koop in Salobreña

€  425 000

Algemene gegevens

Vraag meer informatie Meer info via Whatsapp

Beschrijving

Deze charmante villa te koop in Salobreña ligt aan het einde van een rustige zijstraat zonder doorgaand verkeer in de prestigieuze urbanisatie Monte de los Almendros aan de Costa Tropical van Granada.

De villa biedt een adembenemend, toekomstbestendig uitzicht op de zee en de heuvels daar het grenst aan groene zone. De villa heeft een zwembad met een ruim terras, een garage, 3 slaapkamers, 2 badkamers en een lichte, grote woonkamer met zitkamer en eethoek.

Op straatniveau vindt u de garage en een voetgangersingang naar het eigendom. Vanaf hier leiden enkele treden naar het zwembadterras aan uw linkerzijde en een tweede terras – gelegen op het dak van de garage, dat zich bijna op hetzelfde niveau bevindt als het zwembadterras – aan uw rechterzijde.

Enkele verdere treden brengen u naar de voordeur. Bij het openen van de voordeur wordt u verwelkomd door de woonkamer. Het uitzicht vanuit deze kamer is fantastisch en er zijn grote ramen van vloer tot plafond die leiden naar een klein terras. Aan de andere kant van de woonkamer vindt u de volledig ingerichte keuken en een badkamer. De hoofdslaapkamer bevindt zich ook op deze verdieping. Beneden zijn er nog 2 dubbele slaapkamers, een badkamer en een wasruimte.

Het zwembad en het hoofdterras zijn gemakkelijk bereikbaar vanaf beide verdiepingen. Er is vrij uitzicht over het zwembad naar de zee. Het zwembad heeft een mooie stenen waterval, zodat u kunt ontspannen bij het geluid van het water dat in het zwembad valt. Er is een mooie overdekte veranda voor die momenten dat u even niet in de zon wilt zitten. Het perceel ligt op het zuiden, dus het profiteert de hele dag van de zon.

Het perceel is klein, wat betekent dat de wijkkosten zeer laag zijn en bovendien is het super gemakkelijk te onderhouden waardoor dit een prachtig huis dat kan worden verhuurd wanneer het niet in gebruik is. De urbanisatie Monte de los Almendros beschikt ook over een grote gemeenschappelijk zone met o.a. een zwembad en tennisbaan.

Algemene gegevens

Land Spanje

Prijs:   425 000

Nieuwbouw:Nee

Zwembad:Nee