Villa Salobreña

€  315 000

Algemene gegevens

800 m2
Vraag meer informatie Meer info via Whatsapp

Beschrijving

Deze villa ligt op een groot perceel van 800m2 in een van de meest exclusieve urbanisaties aan de Costa Tropical. De urbanisatie heeft een gemeenschappelijk zwembad, een tennisbaan, een voetbalveld, etc. Deze urbanisatie is beroemd omdat het u de beste zeezichten biedt in de omgeving en er heerst een rustige en aangename sfeer.

Bij het betreden van deze villa, vindt u een grote kamer die is verdeeld in een eetkamer en een zitkamer. Vanaf hier heeft u een prachtig uitzicht op de zee.

Op deze verdieping is er ook een grote keuken en een badkamer.

Op de tweede verdieping van deze villa, zijn er drie grote slaapkamers en twee badkamers die volledig zijn vernieuwd. Twee van deze slaapkamers hebben een terras.

Als u een paar treden omhoog gaat, is er een terras met een prachtig uitzicht op de zee en de bergen van de Sierra Nevada. Deze plek is geweldig voor een jacuzzi en om te genieten van de schoonheid die alleen de Costa Tropical van Granada kan bieden.

Beneden is er een zwembad omgeven door een tuin die u een geweldige plek biedt om te zonnebaden en te ontspannen.

Deze villa te koop biedt u eindeloze mogelijkheden voor uitbreiding of hervorming.

Mis deze kans niet om een villa te bezitten op een plek waar de zon altijd schijnt, in een tropisch paradijs aan de kust van Granada.

Algemene gegevens

Provincie Salobreña

Land Spanje

Prijs:   315 000

Nieuwbouw:Nee

Zwembad:Ja

Slaapkamers :3

Badkamers :2

Oppervlakte: 225 m2

Oppervlakte perceel: 800 m2