Villa met zeezicht

€  1 011 000

Algemene gegevens

921 m2
Vraag meer informatie Meer info via Whatsapp

Beschrijving

Exclusieve moderne designvilla gelegen in het Residentiële Resort Cumbre del Sol, een gevestigde woonwijk aan de Costa Blanca met een prachtig uitzicht op de zee en een uitstekend klimaat om het hele jaar door van te genieten.

Deze villa heeft een indeling die is ontworpen om bij elk verblijf optimaal te genieten van de zeezichten en de luminositeit van de Middellandse Zee. De villa heeft 3 slaapkamers, met ruime kasten, twee van de 3 slaapkamers hebben een eigen terras en de hoofdslaapkamer heeft een ensuite-badkamer en directe toegang tot het grote terras en zwembad.
De woning, verdeeld over één enkele verdieping, wordt afgesloten met een ruime woonkamer om te genieten van het uitzicht dat het huis biedt, een eetkamer, een volledig uitgeruste keuken, een tweede badkamer, een terras met infinity zwembad, een veranda, een hal en een gastenbadkamer ..

Een villa die opvalt door zijn originele ontwerp, aangepast aan een perceel met unieke locatie die alle voordelen van het mediterrane klimaat in het Residentiële Resort Cumbre del Sol aan de Costa Blanca garandeert.

Algemene gegevens

Provincie Cumbre Del Sol

Land Spanje

Prijs:   1 011 000

Nieuwbouw:Nee

Zwembad:Ja

Slaapkamers :3

Badkamers :3

Oppervlakte: 440 m2

Oppervlakte perceel: 921 m2