villa in Velez De Benaudalla met 5 slaapkamers en 2 badkamers

€  430 000

Algemene gegevens

20827 m2
Vraag meer informatie Meer info via Whatsapp

Beschrijving

Mooi landhuis, zeer goed onderhouden, met zwembad en volgroeide tuin op een groot perceel met fruitbomen.

Bij het naderen van deze groene oase tussen de bergen zult u versteld staan van de prachtige tuin die dit mooie landhuis (“cortijo” of “casa de campo”) omringt. Het is zeer ongebruikelijk om in dit gebied zon groot vlak perceel te vinden dat zelfs uitzicht heeft op de zee. De elektrische toegangspoort leidt naar een ruime oprit waar u zoveel autos kunt parkeren als nodig is. Vanaf de oprit is het nog een verrassing wat er achter de groene muur van palmbomen en bloemen staat! Zodra u het kleine hekje opent – dat toegang geeft tot het zwembad en het huis – zult u verrukt zijn van de goede kwaliteiten die zijn gebruikt bij de bouw van de villa. Ondanks dat het de typisch Andalusische details heeft die perfect opgaan in de omgeving, creëert het tegelijkertijd het gevoel van een eigentijds huis. Het gehele pand is perfect onderhouden. Links van de ingang is er een groot zwembad met daaraan een kleiner zwembad waar je in het ondiepe water kunt liggen of waar de kinderen kunnen spelen.

Een groot overdekt terras omringt het huis langs twee kanten, zodat u tijdens het lange zomerseizoen heerlijk in de schaduw kunt vertoeven. De helft van het overdekte terras is af te sluiten met een glasgordijn, dat momenteel gebruikt wordt als verlengstuk van de ruime woonkamer. Bij het betreden van de woning treft u aan uw linkerhand de ingerichte, moderne keuken aan met twee dubbele gasfornuizen (een elektrisch fornuis en een houtfornuis).

De hoge plafonds geven het huis veel ruimte. De open woon- en eetkamer, genieten van veel licht door de vele ramen en de veranda. Ook in het korte winterseizoen woont u in dit landhuis zeer comfortabel dankzij de gezellige openhaard. U zult versteld staan van de silhouetten van Afrika die te zien zijn tijdens de prachtige zonsondergangen in de winter.

Op de begane grond vindt u twee slaapkamers en een moderne badkamer. De houten trap leidt naar de eerste verdieping, waar u de hoofdslaapkamer, de vierde slaapkamer, een ruime badkamer en een grote kleedkamer vindt die als vijfde slaapkamer kan worden gebruikt. Aan het einde van de gang heeft u toegang tot een terras met uitzicht op het zwembad en de tuin.

De woning wordt beschermd tegen de noordenwind door de grote stenen berg die achter het huis ligt. Op het hoofdperceel van 8.300 m2 staan veel tropische fruitbomen, zoals avocado- en mangobomen. Een klein bijhuis gemaakt van stenen kan…

Algemene gegevens

Locatie 18670, Velez De Benaudalla

Provincie Granada

Land Spanje

Prijs:   430 000

Nieuwbouw:Nee

Zwembad:Ja

Slaapkamers :5

Badkamers :2

Oppervlakte: 385 m2

Oppervlakte perceel: 20827 m2