Villa in Salobreña

€  299 000

Algemene gegevens

450 m2
Vraag meer informatie Meer info via Whatsapp

Beschrijving

Deze villa, gelegen op een perceel van 450 m2, heeft 2 slaapkamers en 2 badkamers in het hoofdgebouw en een apart studio-appartement met onafhankelijke toegang. Dit maakt deze woning ideaal voor iemand die veel bezoekers verwacht. Het hoofdniveau van het huis is min of meer op één niveau gebouwd, maar er zijn een paar treden omhoog vanuit de garage, die zich op wegniveau bevindt.

Wanneer u deze villa binnenkomt, realiseert u zich meteen wat een mooie moderne en functionele omgeving de eigenaars hebben gecreëerd. Er is een grote zitkamer die uitkomt op een terras. Er zijn prachtige uitzichten op de zee, de bergen en het kasteel van Salobrena. Dit is de perfecte plek om te ontspannen. Er is een mooie open keuken en vanaf de tafel kunt u genieten van het prachtige uitzicht.

Op een steenworp afstand van de woonkamer, zijn er twee slaapkamers, die beide een prachtig uitzicht op zee hebben. De hoofdslaapkamer is een kamer met een tweepersoonsbed, (voorheen waren het 2 slaapkamers) en het heeft nu een dressing/zithoek met verschillende ingebouwde kasten. Zelfs de uitzichten vanuit die kamer zijn uitstekend. De grote slaapkamer heeft een eigen badkamer met een douche. Er is een familiebadkamer met dubbele wastafel en een mooi hoekbad met douche. Zelfs de elektriciteits- en sanitaire installaties zijn gerenoveerd. De woning heeft airco in de woonkamer en grote slaapkamer en een houtkachel in de woonkamer.

De woning heeft een klein zwembad en verschillende terrassen, waarvan sommigen overdekt zijn. Er is een zomerkeuken, die ideaal is om buiten te dineren en te entertainen. De woning biedt een prachtig uitzicht op de bergen, de zee en het Moorse kasteel van Salobrena. De dichtstbijzijnde stad en het strand liggen op minder dan 10 minuten rijden en het skigebied van de Sierra Nevada ligt op minder dan 1,5 uur rijden. Als u een groter zwembad wilt, is er ruimte om een groter zwembad toe te voegen aan het pand en het gemeenschappelijke zwembad, dat het hele jaar geopend is, ligt op 5 minuten lopen. Er is ook een privégarage met een opslagruimte voor gereedschap.

Algemene gegevens

Provincie Salobreña

Land Spanje

Prijs:   299 000

Nieuwbouw:Nee

Zwembad:Ja

Slaapkamers :3

Badkamers :3

Oppervlakte: 140 m2

Oppervlakte perceel: 450 m2