Beschrijving

Deze unieke woning bestaat uit 2 onafhankelijke percelen op het zuiden met een totale oppervlakte van ongeveer 2000 m2 en bevat 3 villa's, een resort-achtig zwembad, buitenkeuken en volgroeide tuinen. Deze woning staat aan het einde van een rustige straat zonder verkeer in een goed onderhouden wijk in Salobreña.

De 3 vrijstaande villa's zijn gebouwd in 2010 met materialen van superieure kwaliteit. Er is een prachtig uitzicht op de zee en het Moorse kasteel van Salobreña vanuit het hele pand. Het grootste perceel bevat 2 huizen, het hoofdhuis en een gastenverblijf, die met elkaar verbonden zijn via een patio, een prachtig zwembad en de buitenkeuken. Het hoofdhuis bestaat uit 2 verdiepingen en heeft 3 slaapkamers en 3,5 badkamers. Op de begane grond is er een slaapkamer met een eigen badkamer, een open woonkamer met keuken en eethoek, een gastenbadkamer en overdekte terrassen. Boven zijn er 2 slaapkamers met ieder een eigen badkamer.

Het gastenverblijf is geheel op één niveau gebouwd en ligt direct tegenover de binnenplaats van het hoofdgebouw. Dit verblijf heeft een open woonkamer en 2 slaapkamers met een eigen badkamer. De derde villa, die zich boven het hoofdgebouw, het gastenverblijf en het zwembad bevindt, is moderner van stijl. Het is gebouwd op 2 niveaus. De begane grond heeft een open woonkamer met een keuken en een badkamer met een groot rond bad. Boven zijn er 3 slaapkamers, 2 badkamers en een mooi terras waar u kunt genieten van het prachtige uitzicht.

Algemene gegevens

Locatie 18680, Salobrena

Provincie Granada

Land Spanje

Prijs:   1 200 000

Nieuwbouw:Nee

Zwembad:Ja

Slaapkamers :8

Badkamers :9

Oppervlakte: 429 m2

Oppervlakte perceel: 2000 m2