villa in Salobrena met 4 slaapkamers en 3 badkamers

€  670 000

Algemene gegevens

934 m2
Vraag meer informatie Meer info via Whatsapp

Beschrijving

Villa met 2 slaapkamers en extra gastenappartement, privézwembad en prachtig uitzicht op zee.

Deze villa is gelegen in de urbanisatie Monte de los Almendros in Salobreña. Het ligt op het zuidwesten en heeft een prachtig uitzicht op de zee vanuit de hele villa, de terrassen en het zwembad. De villa van 192 m2 staat op een groot perceel van meer dan 930 m2 en is verdeeld over 2 verdiepingen. Het heeft een groot terras met een eigen (verwarmd) zwembad en heeft verschillende niveaus van een goed onderhouden en volgroeide tuin, waar u een verborgen terras met jacuzzi kunt vinden waar u de hele dag kunt genieten van het mooie uitzicht. De villa is in perfecte staat en heeft verhuurpotentieel aangezien de huidige eigenaren de woning ook al voor vakantieverhuur gebruikten.

De villa heeft in totaal 4 slaapkamers, waarvan er 2 feitelijk deel uitmaken van het gastenappartement op de benedenverdieping van het huis. U komt de villa binnen via het straatniveau waar u ruimte vindt om 1 auto te parkeren. Daarnaast vindt u hier de buitentrap naar het terras bij het zwembad en een romantische veranda om gezellig buiten te eten. Bij binnenkomst van de woning wordt u omarmd door de lichte en ruime woonkamer met een spectaculair uitzicht op de zee. Aan uw rechterzijde vindt u de (gasten)badkamer, een tweepersoonsslaapkamer met inbouwkasten en de moderne, volledig ingerichte keuken. Voor u vindt u de zithoek naast het grote raam met uitzicht op het terras, de zee en de blauwe lucht. Tussen deze zithoek en de keuken vindt u de afgesloten porch met rechts een BBQ-plek en links het (onoverdekte) terras. De veranda kan het hele jaar door worden gebruikt om van de zon te genieten, omdat de glazen wand in de winter kan worden gesloten en in de zomer kan worden geopend om te genieten van de koele bries van de Middellandse Zee. Het terras sluit tevens aan op de comfortabele studeer/werkkamer die zich aan de linkerzijde van de woonkamer bevindt.

Wanneer u de trap naar de benedenverdieping van de villa neemt, vindt u aan uw linkerzijde de hoofdslaapkamer met ensuite badkamer. Deze slaapkamer heeft directe toegang tot het terras bij het zwembad, dus u hoeft niet eerst naar boven om het zwembad te bereiken. Aan uw rechterzijde vindt u een berging en de deur naar het gastenappartement. Het gastenappartement bestaat uit een keuken, 2 slaapkamers en een badkamer. Een van de slaapkamers heeft ook een deur die toegang biedt tot het terras en zwembad, waardoor u het gastenappartement volledig…

Algemene gegevens

Locatie 18680, Salobrena

Provincie Granada

Land Spanje

Prijs:   670 000

Nieuwbouw:Nee

Zwembad:Ja

Slaapkamers :4

Badkamers :3

Oppervlakte: 192 m2

Oppervlakte perceel: 934 m2