Beschrijving

Deze woning biedt fantastisch uitzicht op zee vanaf alle verdiepingen van de woning. De locatie is perfect voor het verkennen van de populaire Costa Tropical met gemakkelijke toegang tot Almuñécar, Salobreña en Motril. De stranden zijn een genot en de reden waarom dit gebied bezoekers en nieuwe bewoners heeft aangetrokken over de jaren.

De woning beschikt over twee aparte woonkamers, twee keukens, een studeerkamer, een bijkeuken, 4 tweepersoonsslaapkamers en 3,5 badkamers (3 volledige badkamers en een gastentoilet). Het huis zelf biedt enorme flexibiliteit – de hoofdwoning is verdeeld over twee verdiepingen en er is een apart, op zichzelf staand appartement op de onderste verdieping. Dit is perfect voor gasten of om huurinkomsten te genereren, maar het kan ook gebruikt worden als onderdeel van de hoofdwoning.

Buiten zijn er drie terrassen en een zwembad van 8m x 4m. Bovendien is er een werkplaats en een opslagruimte. Er is veilige parkeergelegenheid voor 2 of 3 auto's op de oprit.

De villa is gebouwd in 2009 en biedt hoogwaardige kwaliteit in termen van ontwerp, materialen en afwerkingen. Dit is een zeer comfortabel huis voor iedereen die het hele jaar door in Salobreña wil wonen, maar het werkt ook perfect als een “lock and go” vakantiehuis.

Algemene gegevens

Locatie 18680, Salobrena

Provincie Granada

Land Spanje

Prijs:   680 000

Nieuwbouw:Nee

Zwembad:Ja

Slaapkamers :4

Badkamers :3

Oppervlakte: 294 m2

Oppervlakte perceel: 545 m2