villa in Salobrena met 4 slaapkamers en 3 badkamers

€  1 795 000

Algemene gegevens

1255 m2
Vraag meer informatie Meer info via Whatsapp

Beschrijving

Onberispelijke villa, in een privéomgeving, met Aziatisch beïnvloed design, mooie tuin en prachtig uitzicht op zee.

Zodra u vanaf de straat de trappen afdaalt naar deze prachtige villa, lijkt het alsof u net op de Bahamas bent aangekomen. Vanaf de straat kunt u zich niet voorstellen dat dit tropische paradijs hier verscholen ligt aangezien het van volledige privacy geniet. Zodra u via de patio de woning binnenkomt geeft de lichte vloer u het gevoel over wit zand te lopen. U krijgt spontaan zin om uw schoenen uit te trekken en op blote voeten verder gaan! De zee begroet u door de deuren en ramen die leiden naar het overdekte terras en de tuin met het infinity zwembad. Het gevoel dat u krijgt bij het betreden van deze villa is moeilijk te omschrijven, aangezien de verschillende stijlen perfect met elkaar gecombineerd zijn. Het heeft een mix van Aziatische, Boheemse en Ibiza-stijl elementen die iedereen die deze oase betreedt ontwapenen.

De vestibule geeft u toegang tot de woonkamer, de Amerikaanse keuken en de gang die leidt naar de badkamer en drie slaapkamers. De woonkamer is licht en de Boheemse decoratie zorgt ervoor dat u onmiddellijk een vredig gevoel krijgt van alles om u heen in deze villa, waar elk detail aansluit en voelt zoals het bedoeld was. De villa is gebouwd in de jaren zeventig en heeft zijn charismatische details behouden die perfect passen bij de moderne, maar gezellige inrichting. Dankzij de vele ramen en schuifdeuren kunt u overal in de villa genieten van het uitzicht op de zee, de bergen en het dorp Salobreña met haar Moorse kasteel.

De woonkamer omringt de schoorsteen en aan uw linkerhand vindt u het eetgedeelte met de open keuken. Bij het bereiden van een maaltijd in de lichte en comfortabele keuken geniet u wederom van het open uitzicht, terwijl u ook uitkijkt op de infinity pool en de groene, volgroeide tuin. Naast de keuken bevindt zich een bijkeuken. Hoewel we graag naar buiten willen om te genieten van het uitzicht en de tropische tuin, gaan we verder het huis binnen en lopen we de enige trap op naar de bovenste slaapkamer in het torentje. Vanuit deze knusse slaapkamer heeft u vanuit elk van de drie ramen een ander uitzicht en het lijkt daardoor wel alsof het drie schilderijen zijn. Het linker raam biedt uitzicht op de groene bergen, waar u in de winter sneeuw op de bergtoppen zult zien liggen. Door het middelste raam kunt u genieten van de groene landschappen van de Salobreense velden, terwijl het raam aan uw rechterkant een …

Algemene gegevens

Locatie 18680, Salobrena

Provincie Granada

Land Spanje

Prijs:   1 795 000

Nieuwbouw:Nee

Zwembad:Ja

Slaapkamers :4

Badkamers :3

Oppervlakte: 392 m2

Oppervlakte perceel: 1255 m2