villa in Salobrena met 3 slaapkamers en 3 badkamers

€  695 000

Algemene gegevens

676 m2
Vraag meer informatie Meer info via Whatsapp

Beschrijving

Hoogwaardige, recent gebouwde villa met prachtig uitzicht op de zee en de bergen.

Deze recent gebouwde villa staat op een perceel van 676 m2. Het is gelegen aan de top van een van de meest exclusieve heuvelgemeenschappen aan de Costa Tropical van Granada, maar het strand en de stad Salobrena liggen op slechts 10 minuten rijden. De villa is gebouwd in 2012 volgens een zeer hoge kwaliteitsstandaard. Duitse materialen werden in de constructie gebruikt. Het pand biedt een prachtig, toekomstbestendig uitzicht op de zee, de oude stad van Salobrena, die beroemd is om zijn Moorse kasteel, en de bergen van de Sierra Nevada, die in de winter met sneeuw bedekt zijn. Deze villa wordt niet over het hoofd gezien en is zeer privé.
Op straatniveau zijn er enkele trappen die naar de ingang van het huis leiden, en er is een zeer grote garage met ruimte voor 3 autos. Er is ook een berging en de machinekamer voor het zwembad en voor het verwarmingssysteem van de villa.
Op het hoogste niveau van de villa, wordt u verwelkomd door een zeer groot zonnig terras van waaruit u kunt genieten van een prachtig, ongerept uitzicht op de zee en de bergen. Op dit terras is er een ruim zwembad, met de pre-installatie die nodig is om het zwembad te verwarmen. In het huis op dit niveau vindt u 2 slaapkamers, beide met ingebouwde kasten en een met een eigen badkamer. Er is ook een gastentoilet. De ruime en luchtige, open woonkamer verbindt met een zeer goed uitgeruste keuken met een eiland. Als u uw gasten liever niet stoort tijdens het koken, kunt u de grote schuifdeuren gemakkelijk sluiten. Wanneer ze open zijn, past de keuken naadloos in de woonkamer, zodat u de configuratie kunt kiezen die het beste bij u past. De woonkamer heeft een open haard en komt uit op het terras bij het zwembad,
Op de bovenste verdieping van deze prachtige villa te koop, ontdekt u de hoofdslaapkamer, die een kantoorruimte en een eigen badkamer heeft. Deze slaapkamer komt uit op 2 zonnige terrassen van waaruit u kunt genieten van het 360 graden uitzicht op de omgeving.
Deze villa te koop aan de Costa Tropical van Granada draait helemaal om luxe. De beste materialen, zoals marmer, dubbele beglazing, elektrische rolluiken zijn gebruikt. Er is centrale verwarming op olie geïnstalleerd in deze prachtige villa. De buitenkant van de villa is bekleed met baksteen, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over schilderen waardoor de villa zeer weinig onderhoud vergt.

Algemene gegevens

Locatie 18680, Salobrena

Provincie Granada

Land Spanje

Prijs:   695 000

Nieuwbouw:Nee

Zwembad:Ja

Slaapkamers :3

Badkamers :3

Oppervlakte: 346 m2

Oppervlakte perceel: 676 m2