Beschrijving

Deze villa in La Herradura, San Carlos, heeft alles wat je nodig hebt voor comfortabel wonen. Gebouwd in 1975, maar goed onderhouden en gerenoveerd tot een hoog standaard, gelegen op een perceel van meer dan 2200 m2.

Op de begane grond is er een ruime woonkamer met open haard en zicht op de zee en bergen, een volledig uitgeruste keuken met toegang tot de buiten eethoek en een gastentoilet. De woonkamer heeft toegang tot een terras dat aansluit op de tuin en de trap die naar het zwembad leidt. In de gang op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer. De hoofdslaapkamer heeft een ensuite badkamer en inbouwkasten. De tweede slaapkamer heeft ook inbouwkasten en toegang tot de tuin. In het torentje is er nog een slaapkamer, een kantoor en een groot dakterras.

In de tuin is er een eethoek met barbecue, een groot zwembadterras met een bar en poolhouse, een sauna, jacuzzi en badkamer. Er is een derde gebouw met een fitnessruimte en een grote kamer die desgewenst kan worden omgebouwd tot een gastenverblijf. Er is veel (overdekte) parkeerruimte voor meerdere voertuigen.

Algemene gegevens

Locatie 18697, La Herradura

Provincie Granada

Land Spanje

Prijs:   798 000

Nieuwbouw:Nee

Zwembad:Ja

Slaapkamers :4

Badkamers :3

Oppervlakte: 420 m2

Oppervlakte perceel: 2230 m2