Villa 3 slpkrs

€  350 000

Algemene gegevens

500 m2
Vraag meer informatie Meer info via Whatsapp

Beschrijving

Deze villa met 2 verdiepingen is onlangs gerenoveerd. Het resultaat is zeer uniek omdat je nog steeds kunt genieten van enkele van de originele Spaanse kenmerken, maar nu is er ook een eigentijdse toets. De villa is gebouwd op 2 niveaus, maar elk niveau is onafhankelijk en heeft externe toegang. Als u het pand betreedt, is er een veilige privéparkeergelegenheid. Op dat niveau is er een grote open ruimte die deels als woonkamer en deels als slaapkamer wordt gebruikt. Er is ruimte in deze grote open ruimte om een kitchenette toe te voegen als u dit als echt onafhankelijke gastenverblijf wil gebruiken. Daarnaast is er een doucheruimte en nog een slaapkamer, die deels als kantoor en deels als slaapkamer wordt gebruikt. Deze kamer biedt directe toegang tot de mooie, vlakke tuin.

De tuin heeft gazon en rozenstruiken en veel fruitbomen. Er is ruimte in de tuin om een privézwembad toe te voegen; er is echter een goed onderhouden gemeenschappelijk zwembad dat het hele jaar door geopend is. Er is ook een kinderbad, een speeltuin, een tennisbaan en een voetbalveld in de gemeenschappelijke ruimte.

Op het hoofdniveau van de villa, dat zich boven het aparte gastenverblijf bevindt, is er een eetkamer die een prachtig uitzicht biedt op de zee, het Moorse kasteel van Salobrena en de bergen en een aparte keuken die aansluit op de woonkamer. Er is ook een geweldig uitzicht op zee vanuit de woonkamer. Er zijn 2 slaapkamers, beiden met ingebouwde kasten en een mooie badkamer. Buiten op dit niveau is er een terras, waarvan een deel overdekt is, en er is een buitentoilet en douche.

De villa ligt op een perceel van ongeveer 500 m2 en maakt deel uit van een zeer mooi heuveldorp aan de Costa Tropical van Granada. Het strand en voorzieningen liggen op minder dan 10 minuten rijden. Er is een gemakkelijke toegang tot de luchthavens van Granada en Malaga en de skipistes van de Sierra Nevada liggen op minder dan 75 minuten afstand.

Algemene gegevens

Provincie Salobreña

Land Spanje

Prijs:   350 000

Nieuwbouw:Nee

Zwembad:Ja

Slaapkamers :3

Badkamers :3

Oppervlakte: 130 m2

Oppervlakte perceel: 500 m2