**UNIEK** Woning+toonzaal+magazijnen+30 parkeerplaatsen te Balen!

€  990 000

Algemene gegevens

Gerheide 173, 2490 Balen 2124 m2 EPC-waarde: 376 kWh/m2 per jaar
Vraag meer informatie Meer info via Whatsapp

Beschrijving

**UNIEK** Woning + toonzaal + magazijnen + 30 parkeerplaatsen te midden van een woongebied! 

Waar vind je zo een eigendom nog? Dagelijks passage van honderden auto’s/particulieren die deze eigendom kunnen zien, altijd al gedroomd om vanuit uw woning meteen in de showroom/magazijnen te kunnen komen? Op zoek maar altijd te weinig parkeerruimte? Dit is het dan, de vorige twee vragen worden beantwoord met “ja dat kan hier” en qua parkeerplaatsen hebben we hier 30, ongezien! Wat een troef!

De woning is voorzien van een prachtige volledig ingerichte keuken keuken, woonkamer met aanpalend terras, apart toilet, volledig ingerichte badkamer en 3 ruime slaapkamers. Rondom de woning is een mooie volledig omheinde tuin. 

Via een tussendeur komt men rechtstreeks in de handelsruimte/magazijnen. 

Door de enorme oppervlakte van maar liefst ruim 900 m² (!), kunnen deze magazijnen tal van mogelijkheden bieden; ik denk hierbij aan opslag van auto’s, bouwmaterialen,…
D.m.v. zijn hoge elektrische poorten, kan men perfect met alle soorten voertuigen binnen rijden. De magazijnen zijn nu door een muur verdeeld in twee maar deze kan er perfect uit waardoor je één grote ruimte kunt creeëren. Deze eigendom is heel vroeger een auto garage geweest (toonzaal + werkruimte voor de mecaniekers om een beetje een idee te krijgen van de ruimtes). Ook kan deze eigendom perfect in 5 units opgedeeld worden om te verhuren dus als opbrengsteigendom is dit zeker ook aantrekkelijk!

Uniek eigendom om privé en onderneming te combineren! 

Wenst u nog meer info of een vrijblijvende bezichtiging, contacteer dan ons kantoor op het nummer 014/72.83.77 de dossierverantwoordelijke Jasmine Tegenbos op het nummer 0497 64 76 60 (whatsapp mogelijk) en wij helpen u graag verder.

Algemene gegevens

Adres Gerheide 173, 2490 Balen

Prijs:   €990 000

Bewoonbare oppervlakte: 962 m2

Oppervlakte: 2124 m2

Kelder:Nee

Zolder:Nee

Terras:Nee

Tuin:Nee

Garage:Ja

Comfort

Verwarming gas cv

EPC peil D

EPC 376 kWh/m2 per jaar

Lift:Nee

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht:Nee

Bodemattest:Ja

Download documenten

EPC