Rijhuis La Herradura

€  360 000

Algemene gegevens

Vraag meer informatie Meer info via Whatsapp

Beschrijving

Dit rijhuis met eenvoudig onderhoud is het perfecte, afsluitbare vakantiehuis. Het strand en de mooie jachthaven (Marina del Este) zijn op loopafstand. Deze jachthaven is een prestigieus gebied met een veelbelovende toekomst. De locatie is ideaal omdat La Herradura erg mooi en vredig is, en het heeft prachtige stranden en het is geweldig om te snorkelen en duiken.
Deze villa te koop is zo ontworpen dat het de mogelijkheid biedt om 2 aparte appartementen te hebben. Het is een ideaal huis voor 2 gezinnen. Of je hebt de mogelijkheid om permanent in het ene deel te wonen en het andere te verhuren.
Op wegniveau is er een grote privé parkeerplaats.
Er zijn twee deuren om toegang te krijgen tot de appartementen. De deur rechts geeft toegang tot het appartement gelegen op de bovenste verdieping van het hoofdhuis. Na een paar stappen is er het hoogste niveau van dit appartement dat uit 2 slaapkamers bestaat met een prachtig uitzicht op zee. Beide slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten en de hoofdslaapkamer heeft ook een klein balkon waar u naar buiten kunt kijken en kunt genieten van het prachtige uitzicht op de baai van Marina. Op die verdieping bevindt zich ook de gloednieuwe keuken, volledig uitgerust en met een eetruimte en een doucheruimte. Een trap leidt u naar de bovenverdieping waar de lounge zich bevindt, een open ruimte waar u kunt ontspannen en plezier kunt hebben. Deze kamer heeft uitzicht op zee. Voor meer entertainment en gezelligheid heeft deze kamer toegang tot een terras met barbecue dat twee sferen heeft: aan de ene kant vindt u de lounge en aan de andere kant de eetruimte om buiten te eten terwijl u uitkijkt over de zee. In de verschillende kamers van dit appartement is omkeerbare airconditioning geïnstalleerd.

Algemene gegevens

Provincie La Herradura

Land Spanje

Prijs:   360 000

Nieuwbouw:Nee

Zwembad:Nee

Slaapkamers :4

Badkamers :4

Oppervlakte: 210 m2