nieuwbouwappartement met 2 slaapkamers in kleinschalig gebouw

€  130 560

Algemene gegevens

Vraag meer informatie Meer info via Whatsapp

Beschrijving

Een kleinschalige residentie van slechts 5 nieuwe laagbouw appartementen met 2 slaapkamers en 1 badkamer. Er zijn diverse types en de grootte van het appartement, van het terras en van het solarium is telkens verschillend. Er zijn 3 benedenappartementen en 2 bovenappartementen.
In deze regio zijn er veel bewoners die er het hele jaar door verblijven, want het is een oase van rust en dit gebied wordt omringd door idyllisch ongerepte stranden, naast het groot natuurpark Las Arenas de San Pedro, maar toch dichtbij alle voorzieningen en diensten.
De moderne stijl van de woningen en de kwaliteitsnormen – gebouwd met materialen van hoge kwaliteit en ontworpen met kennis van zaken – zorgen ervoor dat deze appartementen een superbe keuze zijn als u in deze heerlijke regio van het allerbeste wil genieten.
Open ruimtes en terrassen bieden u op elk moment van de dag de zuivere frisse zeelucht. Met het nabijgelegen dorpje San Pedro del Pinatar is deze residentie een uitstekende keuze voor een comfortabel leven.
Het strand van El Mojón is vlakbij. Met een overvloed aan goudkleurig zand ligt dit strand naast een indrukwekkende zandduin en bij een gebied dat zeer geschikt is om te duiken.
In het zuiden van El Mojón kunt u genieten van de prachtige flora en fauna in het natuurpark van de Salinas en de Arenales van San Pedro del Pinatar.
Er zijn verschillende golfbanen in de omgeving, evenals een jachthaven en ruime groene gebieden. Deze residentie is vlot bereikbaar vanaf de luchthavens San Javier (Murcia) en El Altet (Alicante) via de N-332 en de snelweg AP7.

Algemene gegevens

Land Spanje

Prijs:   130 560

Nieuwbouw:Ja

Zwembad:Nee

Slaapkamers :2

Badkamers :1

Oppervlakte: 56 m2