Mooie villa in Benijofar

€  429 900

Algemene gegevens

225 m2
Vraag meer informatie Meer info via Whatsapp

Beschrijving

Huis met 3 slaapkamers en 2 badkamers, een open design dagruimte, een moderne keuken, een grote tuin en een parkeerplaats op het perceel.

De prijs is inclusief de automatische jaloezieën, pre-installatie voor airconditioning, licht- en waterpunten op het dak, pre-installatie voor satellietschotel, hoog en laag keukenmeubilair, afzuigkap, pre-installatie voor wasmachine, pre-installatie voor droger en vaatwasser.

Benijofar is een typisch Spaans dorp met een typisch dorpsplein en zijn wekelijkse markt. Zijn restaurants en bars met zijn centrale ligging vormen uiteraard een pluspunt voor de personen die graag genieten van de typisch Spaanse sfeer.

Daarbij heeft Benijofar tal van verzieningen en diensten zoals medische klinieken, tandartsen, verzekeringen, schoonheidstherapie, zwembadwinkels, kapsalons en alles wat je zou verwachten te kunnen vinden in een grote stad.

Aangezien de toegang vanaf Benijofar tot de snelweg A7 op iets meer dan 5 minuten van het stadscentrum ligt, bent u binnen slechts 20-25 minuten bij de internationale luchthaven van Alicante.

Algemene gegevens

Provincie Benijofar

Land Spanje

Prijs:   429 900

Nieuwbouw:Nee

Zwembad:Ja

Slaapkamers :3

Badkamers :2

Oppervlakte: 172 m2

Oppervlakte perceel: 225 m2