Mooi huis in Pinar de Campoverde

€  335 000

Algemene gegevens

300 m2
Vraag meer informatie Meer info via Whatsapp

Beschrijving

Deze stijlvolle villa op een ruim perceel, met privé-zwembaden en een groot solarium, ligt in de populaire stad Pinar de Campoverde.

Gelegen aan een rustige weg met off-street parkeergelegenheid voor twee of meer auto’s. Het heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers.

De accommodatie bestaat uit een zij-ingang die uitkomt in een hal met aan de rechterkant een bijkeuken en aan de linkerkant een grote leefruimte met open keuken met ontbijtbar en eet- en woonkamer.

Voorzien van hoogwaardige patiodeuren met thermische onderbreking, die elk meer dan 250 kg wegen, maar moeiteloos openen en sluiten!

Drie slaapkamers met ingebouwde kasten met lades. De zeer ruime master bedroom heeft een badkamer en suite en openslaande deuren naar de voortuin en het zwembad. Daarnaast nog twee slaapkamers en een gedeelde badkamer. Buiten is het perceel volledig afgewerkt en aangelegd met antisliptegels en kunstgras. Trappen aan de achterzijde van het pand leiden naar een enorm solarium van 95 m2 met water, elektriciteit en verlichting.

Extra’ s die zijn inbegrepen in de prijs: privé-zwembad, afgewerkte tuin, complete binnen-en buitenverlichting, warme en koude A/C in het hele pand, alle keukenapparatuur inclusief wasmachine in de bijkeuken en volledig ingerichte badkamers met kasten en doucheschermen.

Inbegrepen in de prijs.

Zwembad, afgewerkte tuin, binnen en buiten led-verlichting, ingerichte keuken inclusief apparatuur, gemotoriseerde jaloezieën en muskietennetten op alle ramen, wasmachine, AC, kasten in alle slaapkamers, schermen en badmeubels met spiegel in de badkamers, 150 l aerothermische verwarming, solarium met kunstgras, parkeerplaats binnen het perceel, perceel van 300 m2 en nog veel meer.

Algemene gegevens

Provincie Pinar de Campoverde

Land Spanje

Prijs:   335 000

Nieuwbouw:Nee

Zwembad:Ja

Slaapkamers :3

Badkamers :2

Oppervlakte: 101 m2

Oppervlakte perceel: 300 m2