Mediterraans appartement in Torrevieja

€  280 000

Algemene gegevens

Vraag meer informatie Meer info via Whatsapp

Beschrijving

Nieuwe appartementen met 2 slaapkamers vlakbij de zee in Costa Blanca, Torrevieja.

De opstelling van de huizenblokken in het perceel biedt optimale uitzichten en maakt het mogelijk om een grote centrale mediterrane tuin van meer dan 10.000 m2 te creëren met 3 aparte zwembaden, wellness-, picknick-, fitness- en chill-outruimtes. Alles is met elkaar verbonden door voetpaden die geschikt zijn voor mensen met mobiliteitsproblemen en kinderspeelplaatsen.

De gemeenschappelijke ruimtes hebben grote zwembaden, een verwarmd zwembad, een fitnessruimte en een zwembadlounge, allemaal gelegen in eenprivate, gesloten en beveiligde woonwijk op slechts 250 meter van de zee.

De eerste verdieping appartementen hebben grote terras tot 20 m2 plus een solarium voor exclusief gebruik.

Kom wonen in de buurt van de zee in een idyllische en duurzame omgeving, gekenmerkt door open ruimtes, natuur en architectonische harmonie.

Grote centrale mediterrane tuin, 3 grote zwembaden, verwarmd zwembad, kinderbad, lift voor alle woningen, fitnessruimte en buitenfitnessruimte, chill-outruimte, picknickplaats, conciërge en beveiliging, zeer grote en lichte terrassen en veranda’s, bio-klimatologisch en mediterraans ontwerp, ondergrondse privéparkeerplaats, 40 min van de luchthavens van Alicante en Murcia.

Algemene gegevens

Provincie Torrevieja

Land Spanje

Prijs:   280 000

Nieuwbouw:Nee

Zwembad:Ja

Slaapkamers :2

Badkamers :2

Oppervlakte: 106 m2