Luxe villa in Benitachell

€  1 562 000

Algemene gegevens

657 m2
Vraag meer informatie Meer info via Whatsapp

Beschrijving

De moderne en mediterrane architectuur worden samengesmolten in deze uitzonderlijke villa.

Een comfortabele gezinswoning gelegen aan de Costa Blanca Noord, één van de beste bestemmingen voor personen op zoek naar spectaculaire zeezichten en baaien met kristalhelder water, een natuurlijke omgeving, weg van het lawaai en de drukte van grote steden .

Het heeft met 3 slaapkamers en 2 badkamers, waarvan de hoofdslaapkamer uitgerust met een kleedkamer en een eigen terras om van het uitzicht op zee te genieten.

Een tv-kamer, open keuken met kookeiland gericht naar de eetkamer en woonkamer met open haard en dit alles in een open ruimte van dubbele hoogte en verbonden met het terras, infinity pool en barbecue.

De onderste etage van dit huis zorgt voor een aangename verrassing, een open ruimte, die ons de mogelijkheid biedt het huis uit te breiden in aantal slaapkamers of een fitnessruimte of gastenloft met twee privéterrassen te voorzien. Het huis wordt voltooid met parkeergelegenheid voor twee voertuigen en een zorgvuldig tuinproject, alles zo ontworpen om het hele jaar door te leven met uitzicht op de Middellandse Zee.

Algemene gegevens

Provincie Benitachell

Land Spanje

Prijs:   1 562 000

Nieuwbouw:Nee

Zwembad:Ja

Slaapkamers :3

Badkamers :2

Oppervlakte: 152 m2

Oppervlakte perceel: 657 m2