Landhuis te koop in Órgiva

€  345 000

Algemene gegevens

7152 m2
Vraag meer informatie Meer info via Whatsapp

Beschrijving

Dit solide en goed onderhouden stenen huis, een Andalusische cortijo, ligt aan de oever van de Guadalfeo rivier in de plaats Los Tablones de Orgiva en de vallei van de Alpujarras. Dit landelijke eigendom heeft ruim 7.157 m2 grond, verdeeld over twee grote terrassen en de woning.

Dit eigendom van ongeveer 249 m2 is verdeeld in 3 grote slaapkamers, 1 toilet en 1 complete badkamer. Er is een open, volledig ingerichte keuken en een woon-eetkamer met een open haard die zich in een grote ruimte bevinden. De slaapkamers en de woonkamer zijn voorzien van airconditioning met een warmtepomp. De woonkamer heeft directe toegang tot een terras met een stenen tafel en bank, in de schaduw van een druivendak. Naast dit terras bevindt zich de barbecuezone bij het zwembad.

De woning heeft een grote, goed onderhouden tuin rondom het huis. Het zwembad is 8×4 vierkante meter en daarnaast bevindt zich een sauna. Er is veel ruimte om te zonnebaden op de grote, vlakke grastuin die het zwembad omringt, waar zich ook een buitenvijver bevindt.

Op het lagergelegen terras vinden we twee kleine gebouwen voor opslag en wat grond omringd door hoge volwassen bomen. Het uitzicht over de Sierra Nevada is indrukwekkend.

Het huis heeft alle voorzieningen; water, elektriciteit, internet en irrigatiewater. Het ligt in een gemakkelijk toegankelijk gebied, zeer privé, enigszins afgelegen maar niet geïsoleerd. Het zou ideaal kunnen zijn voor plattelandstoerisme, want het ligt op slechts 5 minuten rijden van Orgiva, een levendig dorp met een kosmopolitische bevolking en een eclectische mix van mensen en levensstijlen. Het is 20 minuten rijden naar het nationale park Sierra Nevada, 30 minuten van de dichtstbijzijnde stranden, en slechts 50 minuten van Granada en 1,5 uur van het vliegveld van Malaga.

Algemene gegevens

Land Spanje

Prijs:   345 000

Nieuwbouw:Nee

Zwembad:Nee

Slaapkamers :3

Badkamers :1

Oppervlakte: 249 m2

Oppervlakte perceel: 7152 m2