Landhuis te koop in Motril

€  360 000

Algemene gegevens

2605 m2
Vraag meer informatie Meer info via Whatsapp

Beschrijving

Dit huis met 2 afzonderlijke gastenverblijven is gelegen aan de rand van het kustplaatsje Motril. Het biedt u het beste van beide werelden: de rust van het platteland, maar op slechts 5 minuten van het stadscentrum met alle voorzieningen.

Dit huis is gebouwd door de huidige eigenaren als hun permanente bewoning op een vlak perceel van 2.605 vierkante meter. Door de oriëntatie op het zuiden kunt u de hele dag van de zon genieten. De locatie is zeer rustig en vredig en het huis is ontworpen om te genieten van het zeer mooie uitzicht op de zee. Het is ook erg privé.

Een automatische poort opent naar een privé oprijlaan die u naar een ruime garage leidt waar u maximaal 4 autos en een groot terras kunt parkeren. De toegang tot het hoofdgebouw is volledig vlak, wat erg handig is. Een enorm winterterras biedt u een prachtig uitzicht op de zee. Het hoofdgebouw bevat een grote woonkamer met houtkachel, een mooie keuken, 3 slaapkamers (waarvan er één momenteel wordt gebruikt als een fitnessruimte), 2 badkamers en ruime opslagruimte.

Het zwembadgedeelte is zeer privé en is echt de perfecte plek om te genieten van het heerlijke klimaat dat de regio te bieden heeft. U kunt zelfs het hele jaar door zwemmen, omdat het privézwembad op zonne-energie wordt verwarmd. De overdekte veranda met een zomerkeuken stelt u in staat om al fresco te dineren en te ontspannen bij het geluid van het water in de nabijgelegen fontein. Naast het zwembad is er een buitendouche en een kleedkamer met douche. De eigenaren hebben aan alles gedacht.

Dit huis in Motril is perfect om huurinkomsten te genereren, of gewoon om uw vrienden en familie te verwelkomen. In feite heeft het 2 aparte, zelfstandige gastenverblijven. Elke kamer heeft een ruime woonkamer en eetkamer met een prachtig uitzicht op de zee, een volledig uitgeruste keuken, een tweepersoonsslaapkamer met een eigen badkamer en een eigen terras. Uw gasten zullen zo comfortabel geïnstalleerd zijn dat ze niet weg willen!

Algemene gegevens

Land Spanje

Prijs:   360 000

Nieuwbouw:Nee

Zwembad:Nee

Slaapkamers :5

Badkamers :4

Oppervlakte: 278 m2

Oppervlakte perceel: 2605 m2