instapklare handelsruimte met woonst

Algemene gegevens

Bovenrij 36, 2200 Herentals EPC-waarde: 320 kWh/m2 per jaar

Beschrijving

Deze ruime stadswoning met handelsruimte heeft een toplocatie: het ganse centrum is te voet bereikbaar, gelegen vlakbij de Grote Markt van Herentals en met de auto ben je in enkele minuten op de ring en autostrade E 313.
Dit mooie pand is 6 jaar geleden volledig gerenoveerd: dak, ramen, badkamer, elektriciteit, … Alles is vernieuwd. 2 jaar geleden is de vloer van het gelijkvloers vernieuwd.Op het gelijkvloers wordt er momenteel een bar uitgebaat. Deze ruimte is ideaal voor iemand die een bar/ café of kleinschalig restaurant wil uitbaten. Verder vinden we op het gelijkvloers een industriële keuken en toegang tot een droge, ruime kelder waar de tapkraan werd geïnstalleerd.
Op de eerste verdieping vinden we een sfeervolle leefruimte met een mooie, originele houten vloer en nieuwe keuken. Naast de eetkamer, is er een ruime berging met ingebouwde kasten. Via de berging of via de hal, komen we in een ruimte die perfect kan gebruikt worden als tweede slaapkamer. De ramen van deze kamer kunnen volledig open geplooid worden zodat je hier het gevoel kan creëren buiten te zijn. Aansluitend is er een klein terrasje. Op deze verdieping zijn er twee toiletten van de handelszaak.
Op de bovenste verdieping, hebben we een zeer ruime, gezellige slaapkamer met een prachtige houten vloer. Naast de slaapkamer is er de nieuwe badkamer met toilet, douche en dubbele lavabo.
Via een zolderluik is er een toegang naar de zolder.

Bijzonderheden:
-Toplocatie
-Volledig vernieuwde woning met handelsruimte

Algemene gegevens

Adres Bovenrij 36, 2200 Herentals

Prijs:   €1 450

Bewoonbare oppervlakte: 200 m2

Slaapkamers: 2

Badkamers :1

Kelder:Ja

Zolder:Nee

Terras:Nee

Tuin:Nee

Garage:Nee

Comfort

Verwarming Aardgas

Raamwerk Kunststof

EPC 320 kWh/m2 per jaar

EPC certificaatnummer 2016070900018788551

Elektriciteitskeuring Niet ingegeven

Lift:Nee

Stedenbouwkundige informatie

Bouwvergunning:Niet ingegeven

Verkavelingsvergunning:Niet ingegeven

Voorkooprecht:Nee

Bodemattest:Ja