Huis in fonkelnieuw resort (Santa Rosalia)

€  329 000

Algemene gegevens

210 m2
Vraag meer informatie Meer info via Whatsapp

Beschrijving

Huis met 3 slaapkamers en 3 badkamers op een perceel van 210m2. De bebouwde oppervlakte is 122m2 en het terras 55m2.

Op de begane grond is er een off road parkeerplaats, tuin, 2 slaapkamers, 2 badkamers, open keuken, woonkamer, terras van 21m2 en een kleine veranda van 4m2.

De eerste verdieping heeft een terras van 8m2, een slaapkamer, een badkamer, een ander terras van 16m2 en een veranda van 6m2. 

De prijs is inclusief de pre-installatie voor het telecommunicatiesysteem, interne- en externe verlichting, fotovoltaïsche zonnepaneel installatie en pre-installatie van Schuko (beschermcontact)-aansluiting voor elektrische voertuigen.

Optioneel zijn jacuzzi, zilveren stenen en marmeren werkbladen, badkameraccessoires en A/C eenheden.

Het ligt in een zeer rustige omgeving, hoewel het complex een echt vakantieparadijs is met een kunstmatig aangelegd meer van 700m2 in het midden. Rond het meer is een bar, kunstgras, wit zand, en er zijn geen voertuigen toegestaan! Het water is tot twee meter diep, maar de zijkanten zijn ondiep. 

Het complex heeft ook een 9-holes golfbaan met frisbee golfsysteem, petanca, sportterrein en indoor gym, waar alleen bewoners zijn toegestaan. De bar en het restaurant zijn ook open is voor publiek.

Algemene gegevens

Provincie Torre Pacheco

Land Spanje

Prijs:   329 000

Nieuwbouw:Nee

Zwembad:Ja

Slaapkamers :3

Badkamers :3

Oppervlakte: 122 m2

Oppervlakte perceel: 210 m2