Huis Campello

€  819 900

Algemene gegevens

500 m2
Vraag meer informatie Meer info via Whatsapp

Beschrijving

Mooi, privé huis aan Zee met een verdeling ontworpen om het meeste uit alle beschikbare ruimte te maken..

Mit een solarium en een privé zwembad, evenals een kelder garage voor 2 voertuigen., 3 slaapkamers, 2 badkamer
Zeer ruime keuken is op de eerste verdieping, open concept naar de woonkamer en eetkamer het hele huis is bijgedragen aan het idee om een andere omgeving te creëren.

De grote ramen vullen het huis met het warme mediterrane licht en verbinden het interieur met het terras en de tuin, waar u kunt genieten van bijvoorbeeld een zomer eetkamer of een ontspanningsruimte met ligstoelen of comfortabele banken.

De eerste verdieping vindt ook de master suite, met een eigen badkamer en een kleedkamer met ingebouwde kasten. Het is een mooie kamer, zeer gezellig, intiem en elegant, zeer helder.

Op de bovenverdieping heeft u twee grote slaapkamers ideaal als kinder-of jeugdkamers. Ze delen allebei een grote badkamer.
Deze kamers zijn zeer licht en een van hen heeft ook directe toegang tot het terras.

Het perceel is zeer ruim, zozeer zelfs dat je genoeg ruimte hebt voor je nieuwe tuin, voor een speelhoek voor de kleintjes, een chill out ruimte met ligstoelen

Slechts 600m van het strand, 5 minuten lopen van de tramhalte en 20 minuten rijden van de luchthaven

De percelen 278 m2 

El Campello onderscheidt zich, een mooi vissersdorp waarin de zee het centrum van het leven is: zijn wandelingen langs het strand, de jachtclub. met zijn mooie boten, zijn mooie baaien. Een gezellig stadje op slechts een steenworp afstand van de berg en aan de kust

Algemene gegevens

Provincie El Campello

Land Spanje

Prijs:   819 900

Nieuwbouw:Nee

Zwembad:Ja

Slaapkamers :3

Badkamers :2

Oppervlakte: 220 m2

Oppervlakte perceel: 500 m2