Appartement La Herradura

€  149 000

Algemene gegevens

Vraag meer informatie Meer info via Whatsapp

Beschrijving

Dit kwaliteitsvolle appartement is in 2005 gebouwd volgens de hoogste standaard. De locatie is ideaal, want het is minder dan 10 minuten rijden naar het strand en naar het mooie dorp La Herradura, aan de kust van Granada. Deze grotere, Boheemse stad ligt op minder dan een uur rijden en de luchthaven van Malaga ligt op slechts 45 minuten afstand.

Dit appartement maakt deel uit van een leuke, kleine gemeenschap en heeft een goed onderhouden gemeenschappelijk zwembad, padelbaan (die een beetje kleiner is dan een tennisbaan en waar men een kleiner racket voor gebruikt) en een basketbalveld. Er is parkeergelegenheid op straat, maar bovendien wordt dit appartement verkocht samen met plaats in de gemeenschappelijke garage. Er is een lift voor diegenen die geen trappen willen doen.

Dit appartement in La Herradura, Granada, is zeer ruim en licht. Uw comfort is het hele jaar door gegarandeerd, want het heeft centrale verwarming en airconditioning. Als je binnenkomt, is er de volledig uitgeruste keuken aan de linkerkant. Er is ook toegang tot een patio. Rechtdoor bij de ingang is de open lounge vanwaar u kunt genieten van een prachtig uitzicht op de baai van La Herradura en de zee. Uit de woonkamer, is er een groot terras. Dit is de perfecte plek om te genieten van het uitzicht, de zon en het geweldige klimaat dat La Herradura u het hele jaar door te bieden heeft.

Terug in het appartement zijn er 2 slaapkamers, die beiden zijn voorzien van inbouwkasten. De grootste slaapkamer heeft een eigen badkamer en er is een aparte familie badkamer met douche. Een ideale lock-and-go vakantie woning voor een zeer interessante prijs!

Algemene gegevens

Provincie La Herradura

Land Spanje

Prijs:   149 000

Nieuwbouw:Nee

Zwembad:Ja

Slaapkamers :2

Badkamers :2

Oppervlakte: 90 m2