Appartement La Herradura

€  345 000

Algemene gegevens

Vraag meer informatie Meer info via Whatsapp

Beschrijving

Dit gelijkvloers appartement is heel bijzonder omdat het erg groot is voor een appartement (ongeveer 170 m2) en het heeft een ruim, overdekt terras dat aanvoelt als een tweede zitkamer. Er is ruimte voor banken en een tafel en stoelen. Naast het overdekte terras is er een open terras / tuin met 2 palmbomen, die de perfecte plek vormen voor een hangmat, waar u s avonds heerlijk in de zon kunt genieten. Er zijn veel potplanten en dit gedeelte is zeker het hart van dit huis en de plaats waar u het grootste deel van uw tijd zult doorbrengen.

De tweede reden waarom dit appartement zo bijzonder is, is omdat het op wandelafstand ligt van de pittoreske jachthaven Marina del Este en van een prachtige baai die geweldig is om te zwemmen, snorkelen en duiken. Er zijn geweldige restaurants in de jachthaven en aan het strand, dus u hoeft niet afhankelijk te zijn van een auto. Er zijn plannen om het eerste 7-sterrenhotel in Spanje in de buurt te bouwen (maar ver genoeg om lawaai of overlast te veroorzaken), wat nog meer waarde toevoegt aan deze regio en de woning.

Binnen in het appartement vinden we een zeer grote, open ruimte met de woon / eetkamer en zelfs een studie / kantoorruimte, een aparte keuken, 3 slaapkamers en 3 badkamers. Het huis is in zeer goede staat en heeft marmeren vloeren en badkamers. Het heeft airconditioning (en tevens verwarming).

Algemene gegevens

Provincie La Herradura

Land Spanje

Prijs:   345 000

Nieuwbouw:Nee

Zwembad:Ja

Slaapkamers :3

Badkamers :3

Oppervlakte: 173 m2