Appartement in Santiago de la Ribera

€  182 500

Algemene gegevens

Vraag meer informatie Meer info via Whatsapp

Beschrijving

Deze nieuwe Residencial Barnuevo is gelegen in Santiago De La Ribera (San Javier-Murcia), een paar meter van het strand.
Een onovertroffen locatie aan de Costa Cálida.
Het bestaat uit 15 appartementen in 3 gebouwen.Afwerkingen, zowel exterieur als interieur, zijn gemaakt van hoogwaardige materialen.

Twee gebouwen hebben elk 6 appartementen: twee op de begane grond; twee op de eerste verdieping; twee op de tweede verdieping (penthouse).Ze zijn verdeeld in de volgende kamers: 2 slaapkamers; 2 badkamers; woonkamer; open keuken; terras; wasruimte; en berging.Het derde gebouw bestaat uit 3 appartementen: een op de begane grond; een op de eerste verdieping; een op de tweede verdieping (penthouse).Ze zijn verdeeld in de volgende kamers: 2 slaapkamers; 2 badkamers; woonkamer; open keuken; terras; wasruimte; en berging.De begane grond heeft een tuin (exclusief gebruik) en de tweede verdieping penthouses, een solarium (exclusief gebruik).

Santiago de la Ribera is een prachtig dorp in de Mar Menor, aan de Costa Cálida.

Ontmoet 4 km van de stranden, genieten van de warme wateren van de Mar Menor, die elk jaar een veelheid van toeristen aan te trekken op zoek naar ontspanning.Het heeft zeer goede communicatie met Cartagena, Murcia en Orihuela Costa.

Luchthaven San Javier ligt op slechts 20 minuten. Het heeft een breed scala aan hotels en restaurants, en een zeer rijke lokale cuisine.In Daarnaast heeft Santiago de la Ribera allerlei diensten, waardoor het een van de favoriete bestemmingen van de Costa Cálida is.

Algemene gegevens

Provincie Santiago De La Ribera

Land Spanje

Prijs:   182 500

Nieuwbouw:Nee

Zwembad:Ja

Slaapkamers :2

Badkamers :2

Oppervlakte: 85 m2