Appartement in Elche

€  138 000

Algemene gegevens

Vraag meer informatie Meer info via Whatsapp

Beschrijving

Knus appartement gelegen in een modern wooncomplex.

Het heeft 2 slaapkamers en 2 badkamers, gelegen op de begane grond/eerste verdieping.

De keukens zijn licht en functioneel geïntegreerd in de eet-/woonkamer. Speciaal ontworpen om te genieten van het plezier van koken dankzij zijn onovertrefbare design.

De kamers (woonkamer) zijn licht en aangenaam, met een prachtig uitzicht op de beroemde palmentuin. Ontworpen met kwaliteitsmaterialen die een heerlijk comfort en ruimte geven aan de woonkamer. Alle kamers zijn erg gezellig en licht. Allemaal prachtig vormgegeven als een stijlvol geheel.

Wat de omgeving betreft, is dit appartement gelegen in de pittoreske oude stad van Elche, El Raval, in het gebied genaamd “Puertas Rojas”, met een prachtig uitzicht op de grootste Palmentuin van Europa, die enorm indrukwekkend is.
Wonen in het Vicente Serrano Tarí-gebouw zal gemakkelijk en zorgeloos zijn, gezien de nabijheid van de belangrijkste verbindingswegen van de stad en de nabijheid van de oevers van de Vinalopó-rivier.

Ontdek een stad waar ontspanning, natuur en cultuur samenkomen, met 3 Werelderfgoederen die een zeldzaamheid zijn voor een kleine stad: de Palmentuin, het Misteri d’Elx en het Pusol Museum. Een plaats met prachtige zandstranden op loopafstand, prachtige groene en natuurlijke gebieden en een beroemde gastronomie die het de ideale plek maken om te wonen.

Algemene gegevens

Provincie Elx

Land Spanje

Prijs:   138 000

Nieuwbouw:Nee

Zwembad:Nee

Slaapkamers :2

Badkamers :2

Oppervlakte: 55 m2