Bent u op zoek naar een vakantiewoning voor uzelf en uw familie en vrienden of zoekt u een goede vastgoedinvestering in het buitenland? Dan moet u absoluut verder lezen!

Decimmo in Spanje

Decimmo is ook actief in Spanje, meer bepaald in een prachtige, authentieke kustregio in het uiterste zuiden van Spanje, de Costa Tropical.

 

Deze, bij de Belgen, nog minder bekende kustregio heeft ontzettend veel troeven voor wie op zoek is naar het authentieke Spanje.

 

Wij hebben een exclusieve samenwerking met de grootste makelaar van de Costa Tropical, waardoor wij u bijna elk huis dat te koop is in die regio, kunnen aanbieden.

 

Wij zijn actief aan alle Spaanse costa’s zoals de Costa del Sol, Costa Blanca, Costa Calida en Costa de la Luz.

Waar zijn we actief?

Costa Tropical

Andere Spaanse costa’s

Hoe gaan we te werk?

Samen met u, gaan we op zoek naar uw ideale vakantiewoning van uw dromen. Er is werkelijk voor ieder wat wils, in elke prijscategorie.

 

Na een kennismakingsgesprek, waarin u uw wensen en plannen aangeeft, maken we een selectie van  gepaste panden. We zoeken verder tot we een mooi en volledig op maat gemaakt aanbod kunnen presenteren.

 

Wanneer u overtuigd bent van de pracht van deze regio en u wil overgaan tot het bezichtigen van dit aanbod, zullen we alles voor u regelen (vliegtuigreis, taxi die u aan de luchthaven opwacht, overnachting(en) en de Engelstalige makelaar die elk huis uit het aanbod met u zal bezichtigen. Wanneer u effectief overgaat tot het kopen van uw droomwoning in Spanje, betalen we zelfs de volledige trip terug! Indien u liever de huizen bezoekt met iemand van ons erbij, dan kan dit ook in bepaalde schoolvakanties.

 

We werken met Belgische advocaten samen zodat ook op juridisch vlak, alles voor u vlot en correct zal geregeld worden.

 

Wij blijven ten alle tijden uw aanspreekpunt in dit buitenlands avontuur!