Decimmo is een jong en dynamisch vastgoedkantoor dat zich laat onderscheiden door de persoonlijke aanpak van elk dossier en een eerlijke, correcte en vlotte service volledig op maat van de klant.

 

Je eigen huis verkopen of verhuren is niet altijd een gemakkelijke opgave: een huis is je thuis, er zijn herinneringen aan verbonden.  Kopen en verkopen, huren en verhuren… we doen 1 van deze allemaal wel minstens 1x in ons leven.

 

Decimmo is het enige vastgoedkantoor in de Kempen dat garant staat voor een persoonlijke aanpak, op maat van de klant.

Gratis schatting van je woning

Hoe gaan we te werk?

Wij werken met 3 unieke formules : brons, zilver en goud, waarbij de klanten mee kunnen bepalen welke tools zullen ingezet worden om hun eigendom aan te bieden. Elke formule staat garant voor een ruim standaardpakket diensten, dat nog verder kan uitgebreid worden naar wens.

 

Geen enkele woning is hetzelfde, elke eigenaar is verschillend en elke situatie is anders. Daarom kan/moet ook de aanpak verschillen. Vandaar dat Decimmo ervoor kiest om op maat van de klant te werken. We bekijken samen met u welke formule u en uw eigendom het beste past.

 

Kom vrijblijvend kennismaken met ons kantoor en onze vernieuwende aanpak tijdens de openingsuren. Maakt u liever een afspraak? Ook geen enkel probleem: u ben altijd welkom in ons gezellige kantoor op het afgesproken uur of bij u thuis, wat u zelf verkiest.

U bent altijd welkom!

Bovendien hebben we een eigen, juridische dienst.