Decimmo is een jong en dynamisch vastgoedkantoor dat zich laat onderscheiden door de persoonlijke aanpak van elk dossier en een eerlijke, correcte en vlotte service volledig op maat van de klant.

 

Je eigen huis verkopen of verhuren is niet altijd een gemakkelijke opgave: een huis is je thuis, er zijn herinneringen aan verbonden.  Kopen en verkopen, huren en verhuren… we doen 1 van deze allemaal wel minstens 1x in ons leven.

 

Decimmo is het enige vastgoedkantoor in de Kempen dat garant staat voor een persoonlijke aanpak, op maat van de klant.

Hoe gaan we te werk?

Wij werken met 3 unieke formules : brons, zilver en goud, waarbij de klanten mee kunnen bepalen welke tools zullen ingezet worden om hun eigendom aan te bieden. Elke formule staat garant voor een ruim standaardpakket diensten, dat nog verder kan uitgebreid worden naar wens.

 

Geen enkele woning is hetzelfde, elke eigenaar is verschillend en elke situatie is anders. Daarom kan/moet ook de aanpak verschillen. Vandaar dat Decimmo ervoor kiest om op maat van de klant te werken. We bekijken samen met u welke formule u en uw eigendom het beste past.

 

Kom vrijblijvend kennismaken met ons kantoor en onze vernieuwende aanpak tijdens de openingsuren. Maakt u liever een afspraak? Ook geen enkel probleem: u ben altijd welkom in ons gezellige kantoor op het afgesproken uur of bij u thuis, wat u zelf verkiest.

 

Bovendien hebben we een eigen, juridische dienst.

Openingsuren

Aangezien we op maat van de klant werken, werken we heel vaak op afspraak. U kan ons elke dag bereiken, zelfs op zondag!  (Iedereen heeft een drukke agenda waarbij de vrije momenten eerder schaars zijn. Daarom zoeken we steeds naar een gepast moment voor U.)

Voormiddag Namiddag
Maandag Op afspraak Op afspraak
Dinsdag 10:00u – 12:00u Op afspraak
Woensdag Op afspraak Op afspraak
Donderdag Op afspraak 12:00u – 14:00u
Vrijdag 09:00u – 11:00u Op afspraak
Zaterdag Op afspraak Op afspraak
Zondag Op afspraak Op afspraak