10 Belgen per dag kopen woning in Spanje

Dat blijkt uit een artikel van HLN+.

De Spaanse droom is nog lang niet voorbij. Door Covid-19 lijkt de drang naar een tweede verblijf in Spanje zelfs te groeien. Tussen oktober en december 2021 kochten dagelijks maar liefst 11 Belgen een tweede verblijf in Spanje. Goed voor net geen 1000 woningen. Dit is bijna het hoogste cijfer ooit genoteerd in een laatste jaarkwartaal. België staat hierin op de 4de plaats van buitenlandse kopers (na de Britten, Duitsers en Fransen).

Costa Blanca is hot!

We willen vooral genieten in Spanje, zo blijkt uit het artikel op HLN. Luxueuze nieuwbouwappartementen en -villa’s, bij voorkeur in een resort met andere activiteiten dichtbij zijn dan ook zeer populair.

Grootste makelaar van de Costa Tropical

Decimmo is bovendien premium partner van Second Home Spanje. Hierdoor kunnen wij u bijna elk huis dat te koop is aanbieden. Second Home Spanje is het eerste en enige netwerk van erkende vastgoedmakelaars in Vlaanderen dat kandidaat kopers vanuit Vlaanderen begeleidt voor, tijdens en na aankoop van een eigendom in Spanje. Zo kunnen we ook de meer gekende kustregio’s in Spanje aanbieden, zoals de Costa del Sol, Costa Blanca, Costa Calida en Costa de la Luz.

Lees meer op onze pagina over Decimmo Spanje of boek meteen een gesprek met Jasmine, zaakvoerster van Decimmo, via info@decimmo.be.